Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/fysiovel/fysiovel.no/www/textpattern/lib/txplib_db.php on line 26
Fysiovel - Fysioterapi & Akupunktur i Sandvika :: taichi-for-naeringslivet

Tai chi for næringslivet

Trening på arbeidsplassen går gjerne ut på å utligne stress i arbeidet ved å påføre kroppen ytterligere stress gjennom trening med høyt spenningsnivå.
Tai chi chuan handler om balanse mellom kropp og sinn, hvile og aktivitet. Selv om det finnes mange utfordringer i tai chi chuan når det gjelder kraft, koordinasjon, utholdenhet og balanse, er alltid avslapningen i fokus.
Denne avslapningen er ikke det samme som å ligge på gulvet og la tankene fly, eller å henge på sofaen foran tv-en. Det er en oppmerksom tilstand i den vi akkurat bruker så mye kraft/spenning som trenges til en oppgave: Om det er å bevege hendene gjennom luften uten motstand, løfte tungt eller å sitte foran pc-en hele dagen.
Partnerøvelser øker gruppedynamikken og styrker kommunikasjonsevnen.

Forskning i den vestlige verden har vist at Tai chi chuan øker livskvaliteten, senker blodsukkeret, minsker risikoen for fall, styrker imunsystemet og øker balansen, bevegeligheten og beintettheten.

Ved siden av ukentlige Tai chi kurs i Fysiovel har jeg blant annet undervist hos:

>- Norsk Taiji Senter
>- NIMI Asker & Bærum
>- Tyrifjorden Golfklubb
>- Valler vidergående skole
>- Hosletoppen skole
>- Aktiv på dagtid Oslo
>- Aktiv på dagtid Bærum
>- Borger Bad
>- Libra Helse og Kosthold
>- Asker Revmatikerforening
>- Sandvika Byfest

Jeg gir også kurs til ansatte på treningssentere, spa og sykehus for å instruere i enkelte øvelser som de kan bruke på klientene sine.

1. Mai 2008